® Маркери за лице 12 цвята лесно измиващи | EDAYS.bg

Маркери за лице 12 цвята лесно измиващи

Маркерите за лице са страхотно забавление за малки и големи. Нашият комплект съдържа 12 маркера в различни и изключително ярки цветове, които могат да се нанасят върху тяло и лице.  Върху лището може да се изобразяват различни герои малка котка, клоун, да се добави страшен акцент за Хелоуин или карнавал. Цветовете са поставени в специални пластмасови пълнители с които може да регулирате цвета, по този начин ще нанасяте цветовете точно където желаете.
Цветовете се отстраняват много лесно, влажна кърпичка е достатъчна или с малко сапун и вода, цветът изчезва за няколко секунди, като не оставя следи върху кожата. Използваните материали са нетоксични и безвредни за кожата.
Нашите маркери за лице позволяват широко приложение, те са подходящи и за възрастни . Може да се използват в детски градини, в училища или на партита за рожден ден. Те стават за подръжка на оригинални костюми и маскировки на Хелоуин или на костюми за тематични партита. Комплекта от 12 цвята е опакован практична пластмасова кутийка, удобна за пренасяне. Цветовете са подходящи както за момичета, така и за момчета. 

Тегло: 0.1 kg

Поръчайте само с едно натискане на бутона! Въведедете името и телефонния си номер и ние ще ви се обадим, за да уточним подробностите.

Лесна поръчка

Цена 7.99лв
14.99лв

Или въведете количество и продължете за нормална поръчка във или извън работно време

0/5
© 2017 | Website by Semantic.bg