КОМПЛЕКТ ARTINA МИКЕЛАНДЖЕЛО 122 ЧАСТИ | EDAYS.bg

Комплект за рисуване 122 части Микеланджело

 

Един наистина професионален комплект за художници от Artina, „Микеланджело” съдържа в себе си пълен набор от инструменти и материали за рисуване, за да задоволи изискванията на всеки професионалист или любител. Комплектът съдържа набор от 122 части, като с него може да се изработвате картини от акварел, скици с молив, пастели или акрилни бои.

Той идва с телескопичен триножник от алуминий с гумени крачета, който на практика може да бъде пренесен и сглобен навсякъде, както и статив с фиксираща се височина и максимален размер 165 см. Специална чанта за съхранение на триножника осигурява безопасното му и надеждно транспортиране, където и да отидете. Арт комплекта разполага още с пълен набор пастели с различна твърдост, скицник с възможности за рисуване чрез различни техники–маслени и акварелни бои, пастели, графика, въглен, моливи и акрил, както и платно за рисуване. За почитателите на графиката са включени и комплект моливи с различна твърдост, чанта за съхранение, гумичка и острилка, а също и 12 броя акрилни бои в тубички от 12 мл.

Нож, палитра за смесване на шест цвята и набор от 9 четки завършват комплекта за рисуване. Съоръжението е изключително подходящо не само за професионални художници и любители на живописта, но и за студенти, които сега се учат на основните техники в изкуството на живописта.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ

Посочената цена е с  ДДС, но не включва сумата за доставка. 

Тегло: 2.7 kg

Поръчайте само с едно натискане на бутона! Въведедете името и телефонния си номер и ние ще ви се обадим, за да уточним подробностите.

Лесна поръчка

Цена 79.99лв
109.99лв

Или въведете количество и продължете за нормална поръчка във или извън работно време

0/5

Този продукт е изчерпан, но може да харесате:

© 2017 | Website by Semantic.bg