Комплект възглавници за мебел от палета | EDAYS.bg

Комплект възглавници за мебел от палета

Превърнете обикновените европалети в стилно и удобно мебелно обзавеждане с няколко палетни възглавници. Предлагаме Ви комплект възглавници за мебел от палета. Той ще придаде стилен и модерен вид на Вашия дом или градина.

Възглавниците ни са сертифицирани със STANDARD 100 от OEKO-TEX®, което гарантира тяхното качество и екологична безопасност. 

Комплект възглавници за мебел от палета включва:

  • Един брой палетна възглавница седалка 120х80х8см - Тя е покрита с плат 100% полиестер, 160гр/м2. Той е с UV защита, устойчив на петна и водоотблъскващ. За по-бързо и лесно почистване към  възглавницата има цип, благодарение на който платът може да се сваля и да се пере. Ципът е също цветен, еднакъв с този на възглавницата. Сърцевината й е от висококачествен дунапрен с дебелина 8см и плътност 21кг/м3. Предлагаме я в четири цвята: бежов, червен, тъмно сив, светло сив. Размери: 120х80х8см.
  • Един брой палетна възглавница гръб 120х40х8см - Тя е покрита с плат 100% полиестер, 160гр/м2. Той е с UV защита, устойчив на петна и водоотблъскващ. За по-бързо и лесно почистване към  възглавницата има цип, благодарение на който платът може да се сваля и да се пере. Ципът е също цветен, еднакъв с този на възглавницата. Сърцевината й е от висококачествен дунапрен с дебелина 8см и плътност 21кг/м3. Предлагаме я в четири цвята: бежов, червен, тъмно сив, светло сив. Размери: 120х40х8см.
  • Два броя палетна възглавница страница 70х40х8см - Тя е покрита с плат 100% полиестер, 160гр/м2. Той е устойчив на петна и водоотблъскващ. Едно от основните му предимства е UV защитата му. За по-бързо и лесно почистване към възглавницата има цип, благодарение на който платът може да се сваля и да се пере. Ципът е също цветен, еднакъв с този на възглавницата. Сърцевината й е от висококачествен дунапрен с дебелина 8см и плътност 21кг/м3.  Предлагаме я в четири цвята: бежов, червен, тъмно сив, светло сив. Размери: 70х40х8см.

Комплектът възглавници за мебел от палета е подходящ за направата на вътрешно и външно обзавеждане за хол, тераса, балкон, градина, двор, веранда и др. Освен за европалети, става за тапициране на дивани, кресла, пейки и др. мебели от интериора и екстериора на вашия дом. Ако ги използвате на открито може да сте спокойни, цветовете им ще се запазят ярки и свежи, благодарение на UV защитата им. Въпреки водоустоичивостта си, препоръчително е всяка палетна възглавница да не остава дълго време мокра. Необходимо е да се остави на подходящо закрито място за да изсъхне.

* Посочената цена е с ДДС. но не включва сумата за доставка. 

Тегло: 7 kg

Поръчайте само с едно натискане на бутона! Въведедете името и телефонния си номер и ние ще ви се обадим, за да уточним подробностите.

Лесна поръчка

Цена 139.99лв
199.99лв

Или въведете количество и продължете за нормална поръчка във или извън работно време

Палетна възглавница седалка 120х80х8см
Изберете желания от вас цвят
Палетна възглавница гръб 120х40х8см
Изберете желания от вас цвят
Палетна възглавница страница 70х40х8см
Изберете желания от вас цвят

Комплект възглавници за мебел от палета 4
Комплект възглавници за мебел от палета 1
Комплект възглавници за мебел от палета 2
Комплект възглавници за мебел от палета 3
Комплект възглавници за мебел от палета 5
Комплект възглавници за мебел от палета 6
© 2017 | Website by Semantic.bg