® Електрически нагревател за опушвачка за месо | EDAYS.bg

Електрически нагревател за опушвачка за месо

Ароматът и вкусът на опушеното месо е уникален и харесван от много хора. Освен с превъзходни вкусови качества този вид  обработка на хранителните продукти им придава забележителна трайност, много по-висока от тази, която се получава при други начини на готвене - варене, пържене или печене. Това е основна причина човекът да остане в продължение на хилядолетия в плен на невероятното съчетание на вкусове и аромати, присъщи единствено на опушените храни. Затова натуралното консервиране чрез натурално опушване е отлична идея за запазване на Вашите продукти.

Когато консервираме продукти за по-късна употреба, те обикновено надвишават значително количествата, с които боравим в ежедневието  и е важно да намалим  времето за обработка колкото е възможно. Как да направим така, че да съкратим времето за консервиране на храната, без тя да изгуби нищо от вкуса и аромата си? Решението е електрическият нагревател за опушвачка за месо.

Възможности на електрическия нагревател за месо

Електрическият нагревател за месо достига желаната температура по-бързо, в сравнение със запалените дървени въглища и това съкращава времето, което е необходимо за опушване на месото. Вкусовите качества на опушените меса не се променят и все така ще изненадвате близки и приятели с уникални специалитети, приготвени с опушени продукти.

Електрическият нагревател, който Ви предлагаме, е специално изработен за нашите уреди за опушване. Успешно можете да го използвате за всеки модел. Лесната му употреба го прави удобство, което не бива да бъде подминавано. Нагревателят се поставя в най-долното чекмедже на всеки от уредите, където има закрити улейчета специално за него. Върху нагревателя се слага контейнерчето с навлажнените стърготини. Той ще замести по най-добрия начин дървените въглища. Нагревателят е 220 W и е със защита от прегряване.

Транспортни размери: 34 х54 х 20

Размери: 36 х 36х 9

Тегло 1 кг

Забележка: Посочената цена е с ДДС, но не включва сумата за доставка

Поръчайте само с едно натискане на бутона!

Размери: 36 cm × 36 cm × 9 cm
Тегло: 1 kg

Поръчайте само с едно натискане на бутона! Въведедете името и телефонния си номер и ние ще ви се обадим, за да уточним подробностите.

Лесна поръчка

Цена 40.00лв
48.00лв

Или въведете количество и продължете за нормална поръчка във или извън работно време

0/5
© 2017 | Website by Semantic.bg