Барбекю на дървени въглища XL KAMINER | EDAYS.bg

Барбекю на дървени въглища XL KAMINER

  Скарата е на полската марка KAMINER която е специализирана в изработката на барбекюта, камини и други отоплителни тела. Перфектното допълнение към всеки двор, градина, веранда или тераса. Грила е изграден от прахова боядисана стомана, която го прави изключително устойчив на външни атмосферни условия и високи температури на печене. Просто поставате дървените въглища върху долната скара предназначена специално за тях, запалете ги и започнете гриловането. Барбекюто е подходящо за печене на малки и големи меса, риба или сланина. За по-напредналите " скараджии", грила може да се използва и за класическо американско топло опушване. Просто поставате стърготини за опушване върху тлеещите въглища и оставете да се опуши за 1-2 часа при температура 110 градуса.

       Спецификация на продукта:

  •  Странични поставки - удобните поставки от двете страни на барбекюто позволяват безпроблемното поставяне на чинии, вилици и други консумативи олесняващи всеки барбекю шеф
  •  Регулиране височината на грила - барбекюто разполага с удобен лост за регулиране височината на скарата. С регулиране на височината вие може да определяте силата на печене на месото.
  •  Контрол на въздушния поток - капачето върху капака на барбекюто позволява контрол на температурата посредством увеличаване или намаляне на въздушния поток
  •  Долен рафт - удобен долен рафт за поставяне на дървени въглища или консумативи за гриловане
  •  Мобилност - грила разполага с удобни колелца за преместване, дори и по време на печенe
  • Размери на барбекюто в сглобен вариант (ширина / дължина / височина): 97,5 x 46,5 x 82 

 

 

Тегло: 9 kg

Поръчайте само с едно натискане на бутона! Въведедете името и телефонния си номер и ние ще ви се обадим, за да уточним подробностите.

Лесна поръчка

Цена 118.99лв
168.99лв

Или въведете количество и продължете за нормална поръчка във или извън работно време

0/5
© 2017 | Website by Semantic.bg